Het informatieve kennisprogramma Client Officer op HypoVak wordt afgesloten met een op de Client Officer en binnendienstmedewerker afgestemde wervelende, interactieve show vol fun, energie en entertainment. In de netwerkquiz neemt netwerkexpert Judith Smits je op een ludieke manier mee in de wereld van het netwerken en contact maken. Dit vanuit de relatie advieskantoor-klant en advieskantoor-businesspartners.

De kennis die hier wordt opgedaan kunnen de deelnemers direct toepassen als zij aansluitend de HypoVak-beursvloer opgaan en de middag afsluiten met een gezamenlijke netwerkborrel. Inschrijven voor Client Officer op HypoVak op 4 november doe je hier.

Judith Smits

Netwerkexpert en spreker Judith Smits (1978) heeft al duizenden mensen geholpen met on- en offline netwerken. Ze is één van de beste pitchers van Nederland en stond in de finale van het NK Pitchen 2018. Judith is eveneens auteur van het boek De FUNfactor, over hoe je direct jouw eerste indruk versterkt en met plezier netwerkt. Van de populaire Nederlandse uitgave is vorig jaar ook een Engelstalige versie verschenen. Alle aanwezige deelnemers aan Client Officer op HypoVak ontvangen een exemplaar van dit boek.

Judith’s missie is om mensen te laten zien dat iedereen met plezier kan netwerken. In deze nieuwe netwerkeconomie is energiek kunnen netwerken dé vaardigheid van deze 21e eeuw. Haar motto is: “Ik geloof vurig in de kracht van enthousiasme. En in een big smile!”

Programma Client Officer op HypoVak

13:30 uur – 14:00 uur: Ontvangst Client Officers en binnendienstmedewerkers in de Midden Nederland Hallen Barneveld.

14:00 uur – 14:10 uur: Welkom door dagvoorzitter en journalist Diana Matroos en kort interview met Antoinette Kalkman, ambassadeur ClientOfficer platform.

14:10 uur – 14:30 uur: Actualiteiten woningmarkt

Spreker: Peter Boelhouwer is woningmarktexpert en hoogleraar Huisvestingssystemen aan de TU Delft. Hij neemt je mee in de trends en ontwikkelingen van de woningmarkt. Welke klanten hebben het meest last van de overspannen woningmarkt? Hoe gaan we de woningmarkt vlot trekken? Wat moeten we niet meer doen en wat juist wel? Na deze kennissessie ben jij de woningmarktexpert van het advieskantoor.

14:30 uur – 14: 50 uur: ‘Van administratie naar relatie’

Sprekers: Mark Groenendijk, Intermediaire Distributie & Bartjan van der Jagt, Operations Intermediaire Distributie bij ABN AMRO zoomen in op actuele trends en ontwikkelingen en welke invloed die hebben op het werk van de binnendienst.

14:50 uur – 15:20 uur: De Netwerkshow

Spreker: Netwerkexpert Judith Smits. “Wist jij dat 85% van de mensen op een businessevent niet op onbekenden durft af te stappen en netwerken zien als een ‘moetje’? Terwijl netwerken dé manier is om nieuwe klanten, businesskansen en samenwerkingen aan te trekken. Dat kan anders!