Functie spreker: Relatiebeheerder
Bedrijfsnaam spreker: FDC Putman
Biografie: Mijn naam is Cisca van Aalst, 48 jaar en wonend is Maassluis. Na mijn MEAO opleiding commerciële economie werkzaam geweest bij de toenmalige VSB bank. Via een collega van de bank in 1999 terecht gekomen bij FDC Putman. In eerste instantie als binnendienstmedewerkster. IN 2006 mijn diploma SEH Erkend Hypotheekadviseur gehaald. Na even als adviseur gewerkt te hebben , na de geboorte van mijn derde kind relatiebeheer op mij genomen voor de beide kantoren in Maassluis en Delft. Dit doe ik alweer enige jaren en is succesvol gebleken. Naast mijn werk, woon ik in Maassluis met mijn drie kinderen en sinds 1,5 jaar met mijn nieuwe partner en zijn twee kinderen.

Plenaire sessie 09.45 – 10.40 uur
Inspirerende voorbeelden van succesvol klantbeheer

Loek Peters gaat op het plenaire podium in gesprek met drie binnendienstmedewerker die het klantbeheer op hun advieskantoor tot in de finesses hebben geregeld en daar succesvol in zijn. Laat je tijdens deze gesprekken inspireren door de wijze waarop deze binnendienstmedewerkers het klantbeheer uitvoeren en de tips die zij jou geven. Door van elkaar te leren kun je gemakkelijker de volgende stap zetten en hoef je niet telkens zelf het wiel uit te vinden. Dat hebben deze binnendienstmedewerkers al voor jou gedaan! Deze gesprekken sluiten naadloos aan bij de ‘Maak de Ander Beter’-filosofie van Loek Peters, het thema van zijn plenaire keynote voorafgaand aan deze korte interviews.

Workshop HypoTop 2023
Meet de CO

Tijdens deze workshop gaan we in gesprek met de aanwezige binnendienstmedewerkers om kennis, tips en trucs uit te wisselen met elkaar.

Tim Chengadu de voorzitter van het Client Officer Platform begeleidt de workshop samen met Cisca van Aalst en Dilek Demirbas van FDC Putman. Cisca heeft jarenlange ervaring met het succesvol benaderen van klanten en Dilek kun je het beste omschrijven als super senior Client Officer. Haar functie zal je inspireren om door te groeien naar Client Officer. Tijdens de workshop willen we van elkaar horen wat jijzelf succesvol vindt en waar je verandering in kan aanbrengen. Met alle ideeën en inspiratie zal je terug op kantoor direct aan de slag willen gaan.