Het werk is anders en je hebt het drukker als nooit tevoren. In al die hectiek blijf jij als binnendienstmedewerker een belangrijke schakel in het klantcontact. Daarom is het belangrijk de buitenwereld te laten zien dat je er nog bent. Laat je hiertoe inspireren door de artikelen, interviews en tips in de nieuwe editie van het Client Officer magazine – juni 2020.

Inhoud Client Officer magazine – editie Juni 2020

Client Officer vanuit huis

Hoe zorg je dat je ook onder deze bijzondere omstandigheden in contact blijft met de klant? Hoe bouw je een band op met een nieuwe klant terwijl je deze niet op kantoor kan uitnodigen? En dat in een tijd dat het enorm druk is op de woningmarkt.

Gek (op de klant)

Column Peter Wormskamp
Laat vooral zien dat jij gek bent op de klant. Juist nu!

Binnenkijken bij Van Eijk & Partners

Faster Forward
Een organisatie die actief klantbeheer volledig omarmd heeft, is Van Eijk & Partners, een financieel adviesbureau en RegioBank-kantoor in Waddinxveen.

5 stappen om meer uit je baan te halen

Lindenhaeghe
De backoffice-medewerker krijgt een meer commerciële rol en wordt spin in het web van de individuele klantwens. In vijf stappen naar die andere rol.

Praktisch Corona-hulpmiddel wordt nieuwe standaard

Nationale Hypotheekbond
Een nette brief in een keurige enveloppe? Of een nieuwe klant even persoonlijk begeleiden bij het tekenen van een hypotheekaanvraag? Er was op zich niets mis mee. Maar het is niet meer van deze (corona)tijd.

Klantbeleving: niet zomaar een buzzwoord

CMIS Franchise
De klant verwacht een optimale klantbeleving tijdens de hele klantreis.

Volop voordeel halen uit een veranderende markt

Accelerate
Er ontstaat een andere dynamiek als het gaat om de dingen waar je nu dagdagelijks mee bezig bent. Je gaat doorlopend – samen met de klant, en ondersteund door digitale hulpmiddelen – aan de slag om te kijken of zaken beter kunnen.

Wie doet wat op kantoor?

Nationale Waarborg
In de gesprekken met de kantoren proberen we het bewustzijn te vergroten over welke impact het voor een kantoor heeft als iedereen doet waar hij het beste in is.

Schrijfwebinars voor Client Officers

Client Officer platform
Met vier verschillende webinars helpt het Client Officer platform binnendienstmedewerkers en Client Officers deze zomer laagdrempelig hun kennis van tekstschrijven te verbeteren. De webinars zijn interactief en afgestemd op voorbeelden van de deelnemers.