DAK start samenwerking met Figlo

Voor zowel adviseur als klant wordt het gebruik van brondata en online gemak steeds belangrijker. Dat een adviespakket makkelijk aan te sluiten is op externe informatiebronnen, is daarbij essentieel. Voor het uitwisselen van brondata, maar ook om te zorgen dat rentetarieven en aanbod altijd up-to-date zijn. Door samen te werken met Figlo en Yellowtail worden de krachten van Figlo Hypotheken en Mijn Hypotheekdossier gebundeld.

Eenvoud

Marc de Ruijter, manager Sales van DAK: “Met Figlo hebben wij een professionele samenwerkingspartner en een mooie oplossing voor onze leden gevonden. Voor ons is het belangrijk dat de adviessoftware zich focust op eenvoud en naadloos te koppelen is met brondata en Mijn Hypotheekdossier.”

Brondata

“Met de uitbreiding van Figlo werkt Mijn Hypotheekdossier nu naadloos samen met de drie meest gebruikte hypotheekadviespakketten”, aldus De Ruijter (links op de foto). “Het gemak van online samenwerken en de toegang tot brondata wordt daarmee voor de adviseur en zijn klanten nog toegankelijker. Met de online tool Mijn Hypotheekdossier bereiden klanten met brondata zelf het adviesgesprek voor. De adviseur ontvangt alle gegevens rechtstreeks in Figlo Hypotheken en kan direct aan de slag met een passend advies. Om samen te werken aan meer gemak en efficiëntie in het hypotheektraject, kiest DAK ervoor om de adviessoftware van Figlo Hypotheken daarom ook actief bij de leden aan te bieden.”

Adviseurs

Nathan Brouwer (rechts), Enterprise Account Executive van Figlo: “De leden van DAK kunnen rekenen op onze service en ondersteuning om tijdens alle gebeurtenissen van een klant excellent advies te geven. Het online adviespakket Figlo Hypotheken biedt adviseurs inzichten tijdens het gehele adviesproces, van de eerste hypotheek tot na het pensioen.”

Door |2021-04-21T16:13:59+00:00april 21st, 2021|News|

Share This Post With Others!

Ga naar de bovenkant