De Amsterdamse activiteiten van CMIS Group, die door het leven gingen als Aetos, gaan voortaan verder als Ingage. Onder leiding van het nieuwe managementteam is de afgelopen driekwart jaar hard gewerkt om de synergie te vergroten tussen de bedrijfsonderdelen CMIS Franchise, Investment Solutions en Adaxio.

Managing Director Mark de Rijke (foto): “Om die synergie kracht bij te zetten en om het bedrijf eenduidig te kunnen profileren naar de markt is gekozen voor een geheel nieuwe branding onder de naam Ingage. Deze rebranding past bij de ambitie om de komende jaren te groeien in productportfolio en in marktaandeel in Nederland.”

Drie businessactiviteiten

De Rijke: “Ingage staat voor: Invest (investeren), Mortgage (Hypotheken) en Engaged (betrokken & bevlogen). De drie businessactiviteiten van Ingage zijn: Ingage Franchise (voorheen CMIS Franchise), Ingage Investment Solutions (voorheen Investment Solutions) en Ingage Servicing (voorheen Adaxio). De adviesketens De Hypotheekshop, Huis & Hypotheek en Hypokeur vallen onder Ingage Franchise en blijven onder hun eigen naam de Nederlandse markt bedienen. Hypotheeklabels Merius Hypotheken en Impact Hypotheken vallen onder Ingage Investment Solutions. Hypotheekservicer Adaxio opereert in de nieuwe situatie onder de vlag van Ingage Servicing.”

Duidelijker en beter

“In de afgelopen jaren hebben we met CMIS Group, en in het bijzonder met Aetos als bedrijfsonderdeel, een heel sterke positie verworven op de Nederlandse hypotheekmarkt. Maar we zijn ook gestaag veranderd. We hebben nieuwe merken toegevoegd, een veel sterkere focus op ESG gekregen en we hebben nieuwe ambities geformuleerd. Daar past ook een nieuwe uitstraling bij”, zegt De Rijke. “De nieuwe naam en volledige rebranding geeft ons de mogelijkheid de markt nog duidelijker en beter te bedienen en nieuwe proposities te ontwikkelen. We geloven dat alles begint met een solide financiële basis. Als Ingage zijn we beter in staat om mensen en kapitaal te laten groeien.”