De bekende journalist en mediapersoonlijkheid Diana Matroos is op 4 november de dagvoorzitter tijdens het informatieve programma van het kennisevent Client Officer op HypoVak. Als scherpe interviewer zorgt zij ervoor dat je het verhaal achter het verhaal te horen krijgt en goed geïnformeerd weer naar huis gaat.

Door haar werk als anchor van het RTLZ-nieuws en presentator van BNR Nieuwsradio programma’s als Zaken Doen met en ZZP-Café is Diana Matroos bekend geworden bij het publiek. Jarenlang was Diana Matroos hét gezicht bij (breaking) nieuwsuitzendingen op tv en diepgaande interviews op de radio. Maar als scherpe presentator van het live uitgezonden Carré Debat 2017 op RTL 4 heeft zij definitief haar stempel gezet op het Nederlandse medialandschap. Dat jaar was zij ook dagvoorzitter van HypoVak.

In het seizen 2018/2019 is zij een van de presentatoren van het NPO-programma ‘Buitenhof’. In 2020 wordt zij een van de Anchors van BNR’s dagelijkse radioprogramma Big Five. Zij wisselt wekelijks af met Art Rooijakkers. Daarnaast presenteert zij ook bij BNR ‘Slimme Koppen’.

Client Officer op HypoVak

Client Officer op HypoVak is een special middagprogramma voor de Client Officer en de binnendienstmedewerker die Client Officer wil worden. Je volgt een op je eigen werkzaamheden afgestemd informatief kennisprogramma, brengt een bezoek aan de HypoVak-beursvloer en sluit samen met de adviseurs en partners af tijdens de netwerkborrel. Jouw werkgever zal merken dat deze tijdinvestering zichzelf dubbel en dwars terugbetaald. Aanmelden voor dit informatieve kennisprogramma is gratis en je ontvangt ook nog eens het boek ‘De FUNfactor’ van netwerkexpert Judith Smits cadeau.

Client Officer op HypoVak vindt plaats op donderdag 4 november 2021 en wordt gehouden op een nieuwe en volledig energieneutrale locatie: de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Groots opgezet en genoeg ruimte voor iedereen. Aanmelden voor Client Officer op HypVak doe je hier.

Programma Client Officer op HypoVak

13:30 uur – 14:00 uur: Ontvangst Client Officers en binnendienstmedewerkers in de Midden Nederland Hallen Barneveld.

14:00 uur – 14:10 uur: Welkom door dagvoorzitter en journalist Diana Matroos en kort interview met Antoinette Kalkman, ambassadeur ClientOfficer platform.

14:10 uur – 14:30 uur: Actualiteiten woningmarkt

Spreker: Peter Boelhouwer is woningmarktexpert en hoogleraar Huisvestingssystemen aan de TU Delft. Hij neemt je mee in de trends en ontwikkelingen van de woningmarkt. Welke klanten hebben het meest last van de overspannen woningmarkt? Hoe gaan we de woningmarkt vlot trekken? Wat moeten we niet meer doen en wat juist wel? Na deze kennissessie ben jij de woningmarktexpert van het advieskantoor.

14:30 uur – 14: 50 uur: ‘Van administratie naar relatie’

Sprekers: Mark Groenendijk, Intermediaire Distributie & Bartjan van der Jagt, Operations Intermediaire Distributie bij ABN AMRO zoomen in op actuele trends en ontwikkelingen en welke invloed die hebben op het werk van de binnendienst.

14:50 uur – 15:20 uur: De Netwerkshow

Spreker: Netwerkexpert Judith Smits. “Wist jij dat 85% van de mensen op een businessevent niet op onbekenden durft af te stappen en netwerken zien als een ‘moetje’? Terwijl netwerken dé manier is om nieuwe klanten, businesskansen en samenwerkingen aan te trekken. Dat kan anders!