Peter Boelhouwer is woningmarktexpert en hoogleraar Huisvestingssystemen aan de TU Delft. Hij neemt je op 4 november tijdens het kennisevent Client Officer op HypoVak mee in de trends en ontwikkelingen van de woningmarkt.

Welke klanten hebben het meest last van de overspannen woningmarkt? Hoe gaan we de woningmarkt vlot trekken? Wat moeten we niet meer doen en wat juist wel? Na deze kennissessie ben jij de woningmarktexpert van het advieskantoor.

Peter Boelhouwer

Peter Boelhouwer bestudeert al 40 jaar de interactie tussen de woningmarkt en het volkshuisvestingsbeleid. Hij was o.a. extern adviseur van de parlementaire enquêtecommissie woningcorporaties, is commissaris bij 3BWonen in Lansingerland en visiteert via Cognitum regelmatig corporaties.

Ook is Boelhouwer voorzitter van het European Network for Housing Research en van het Kenniscentrum Aanpak Funderingsproblematiek. Ook is hij editor in chief van het International Journal of Housing and the Built Environment en lid van de curriculum commissie van de Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners.

Programma Client Officer op HypoVak

13:30 uur – 14:00 uur: Ontvangst Client Officers en binnendienstmedewerkers in de Midden Nederland Hallen Barneveld.

14:00 uur – 14:10 uur: Welkom door dagvoorzitter en journalist Diana Matroos en kort interview met Antoinette Kalkman, ambassadeur ClientOfficer platform.

14:10 uur – 14:30 uur: Actualiteiten woningmarkt

Spreker: Peter Boelhouwer is woningmarktexpert en hoogleraar Huisvestingssystemen aan de TU Delft. Hij neemt je mee in de trends en ontwikkelingen van de woningmarkt. Welke klanten hebben het meest last van de overspannen woningmarkt? Hoe gaan we de woningmarkt vlot trekken? Wat moeten we niet meer doen en wat juist wel? Na deze kennissessie ben jij de woningmarktexpert van het advieskantoor.

14:30 uur – 14: 50 uur: ‘Van administratie naar relatie’

Sprekers: Mark Groenendijk, Intermediaire Distributie & Bartjan van der Jagt, Operations Intermediaire Distributie bij ABN AMRO zoomen in op actuele trends en ontwikkelingen en welke invloed die hebben op het werk van de binnendienst.

14:50 uur – 15:20 uur: De Netwerkshow

Spreker: Netwerkexpert Judith Smits. “Wist jij dat 85% van de mensen op een businessevent niet op onbekenden durft af te stappen en netwerken zien als een ‘moetje’? Terwijl netwerken dé manier is om nieuwe klanten, businesskansen en samenwerkingen aan te trekken. Dat kan anders!