Iedereen kan praten, maar niet iedereen kan verkopen. Iedereen kan schrijven… maar kan jij een verkooptekst schrijven? Jeffrey Rijkhoff geeft je in zijn masterclass handige tips om pakkende teksten te schrijven voor brieven, e-mailings en je website.

Gebruik je hersens én die van je klant!

Wil jij weten hoe mensen lezen. Wat ze motiveert. Hoe ze denken en hoe je ervoor kunt zorgen dat je écht een beter resultaat boekt met je website, offerte of mailing? Bezoek dan de masterclass van Jeffrey Rijkhoff, trainer bij ISCV Schrijftrainingen. In deze HypoTop masterclass laat hij je ontdekken hoe klanten lezen en hoe je daar slim gebruik van maakt. Na afloop krijg je een checklist mee waarmee je direct aan de slag kunt.

Thema Tevredenheid

Deze masterclass valt onder het thema Tevredenheid.

Op HypoTop maak je een reis langs 6 thema’s waar je mee te maken krijgt tijdens de transitie naar de nieuwe functie van: Client Officer. De thema’s die je gedurende je reis met andere binnendienstmedewerkers (Schade/Hypotheken) aandoet tijdens HypoTop op 14 november in Spant! te Bussum zijn:

 • Life Events:
  Welke gebeurtenissen in het leven van de klant zijn aanleiding om in gesprek te gaan met een adviseur?
 • Oriëntatie:
  Op welke manieren kun je ervoor zorgen dat het advieskantoor en de medewerkers gevonden en gekozen worden door (potentiële) klanten?
 • Afspraak:
  Hoe zorg je ervoor dat klanten zich op hun gemak voelen en vertrouwen hebben in de dienstverlening van het advieskantoor?
 • Tevredenheid:
  Hoe zorg je ervoor dat klanten tevreden zijn over de dienstverlening en dit ook gaan delen met anderen?
 • Nazorg / Klantbeheer:
  Welke verantwoordelijkheden neem je om je bestaande klant actief en regelmatig te benaderen?

Bezoek HypoTop op 14 november

Hypotop is het jaarlijkse evenement voor de binnendienstmedewerker (Schade/Hypotheken) die vooruit wil. De kennis en vaardigheden die hier worden opgedaan zijn een eerste stap in de transformatie naar een binnendienst die samen met de adviseur een commercieel en winstgevend klantteam vormt. Hypotop wordt voor het eerst georganiseerd op donderdag 14 november in Spant te Bussum. Als lid van het Client Officer platform heb je gratis toegang tot dit inspirerende evenement. Ben je al lid, dan ontvang je binnenkort een mail waarmee je kenbaar kunt maken welke masterclasses je wilt bezoeken tijdens HypoTop.

Jeffrey Rijkhoff

Jeffrey Rijkhoff is trainer bij ISCV Schrijftrainingen. Daarnaast werkt hij al ruim 17 jaar als copywriter voor financiële dienstverleners, goede doelen en de meest uiteenlopende mkb-bedrijven.