SEA en SEO weet je daar voldoende vanaf? Wat is de rol van content daarin? Na het volgen van deze interactieve HypoTop-masterclass van digital marketing expert Brendan Thesingh, begrijp je hoe je jouw advieskantoor goed vindbaar kunt maken op het internet.

Wat doe je op dit moment met SEA en SEO voor jezelf en de organisatie waar je werkt? Misschien besteed je dat nu nog uit aan een ander, maar zou je eigenlijk niet zelf willen weten hoe dat werkt? Brendan Thesingh licht alvast in het kort een aantal zaken toe. SEA en SEO zijn middelen om je content te verspreiden. SEO is de afkorting voor Searchengine Optimisation. In goed Nederlands zoekmachine optimalisatie. Door SEO-technieken toe te passen maak je je site en dus je de organisatie zelf en de aangeboden producten en diensten beter vindbaar. SEA is een afkorting voor Search Engine Advertising oftewel zoekmachine adverteren. Hiermee kun je veel sneller dan met SEO gevonden worden.

Thema Afspraak

Deze masterclass valt onder het thema Afspraak. Op HypoTop maak je een reis langs 6 thema’s waar je mee te maken krijgt tijdens de transitie naar de nieuwe functie van: Client Officer. De thema’s die je gedurende je reis met andere binnendienstmedewerkers (Schade/Hypotheken) aandoet tijdens HypoTop op 14 november in Spant! te Bussum zijn:

 • Life Events:
  Welke gebeurtenissen in het leven van de klant zijn aanleiding om in gesprek te gaan met een adviseur?
 • Oriëntatie:
  Op welke manieren kun je ervoor zorgen dat het advieskantoor en de medewerkers gevonden en gekozen worden door (potentiële) klanten?
 • Afspraak:
  Hoe zorg je ervoor dat klanten zich op hun gemak voelen en vertrouwen hebben in de dienstverlening van het advieskantoor?
 • Tevredenheid:
  Hoe zorg je ervoor dat klanten tevreden zijn over de dienstverlening en dit ook gaan delen met anderen?
 • Nazorg / Klantbeheer:
  Welke verantwoordelijkheden neem je om je bestaande klant actief en regelmatig te benaderen?

Bezoek HypoTop op 14 november

Hypotop is het jaarlijkse evenement voor de binnendienstmedewerker (Schade/Hypotheken) die vooruit wil. De kennis en vaardigheden die hier worden opgedaan zijn een eerste stap in de transformatie naar een binnendienst die samen met de adviseur een commercieel en winstgevend klantteam vormt. Hypotop wordt voor het eerst georganiseerd op donderdag 14 november in Spant te Bussum. Als lid van het Client Officer platform heb je gratis toegang tot dit inspirerende evenement. Ben je al lid, dan ontvang je binnenkort een mail waarmee je kenbaar kunt maken welke masterclasses je wilt bezoeken tijdens HypoTop.

Brendan Thesingh

Brendan Thesingh is al 20 jaar werkzaam in digital marketing. Hij heeft uitgebreide kennis van onder andere SEO, SEA, conversie optimalisatie en social media marketing. Ervaring deed hij op bij organisaties als Microsoft, XS4ALL en de FNV. Hij is docent digital marketing aan de Hogeschool van Amsterdam. Daarnaast helpt hij bedrijven en ondernemers via zijn bedrijf Thesingh Digital Consultancy hun online marketingcommunicatie op te zetten of te verbeteren.