In deze HypoTop-masterclass deelt Marcel de Wit de visie van Centraal Beheer over het gebruik van brondata. Dat doet hij samen met Tim Beekhuijzen van Quion.

Marcel de Wit (l) en Tim Beekhuijzen (r) laten jou zien wat er nu al kan met brondate en wat we op de korte en lange termijn mogen verwachten op dit gebied. Tijdens de workshop hopen zij ook van jou de eerste ervaringen te horen!

Thema Life Events

Deze masterclass valt onder het thema Life Events. Op HypoTop maak je een reis langs 6 thema’s waar je mee te maken krijgt tijdens de transitie naar de nieuwe functie van: Client Officer. De thema’s die je gedurende je reis met andere binnendienstmedewerkers (Schade/Hypotheken) aandoet tijdens HypoTop op 14 november in Spant! te Bussum zijn:

 • Life Events:
  Welke gebeurtenissen in het leven van de klant zijn aanleiding om in gesprek te gaan met een adviseur?
 • Oriëntatie:
  Op welke manieren kun je ervoor zorgen dat het advieskantoor en de medewerkers gevonden en gekozen worden door (potentiële) klanten?
 • Afspraak:
  Hoe zorg je ervoor dat klanten zich op hun gemak voelen en vertrouwen hebben in de dienstverlening van het advieskantoor?
 • Tevredenheid:
  Hoe zorg je ervoor dat klanten tevreden zijn over de dienstverlening en dit ook gaan delen met anderen?
 • Nazorg / Klantbeheer:
  Welke verantwoordelijkheden neem je om je bestaande klant actief en regelmatig te benaderen?

Bezoek HypoTop op 14 november

Hypotop is het jaarlijkse evenement voor de binnendienstmedewerker (Schade/Hypotheken) die vooruit wil. De kennis en vaardigheden die hier worden opgedaan zijn een eerste stap in de transformatie naar een binnendienst die samen met de adviseur een commercieel en winstgevend klantteam vormt. Hypotop wordt voor het eerst georganiseerd op donderdag 14 november in Spant te Bussum. Als lid van het Client Officer platform heb je gratis toegang tot dit inspirerende evenement. Ben je al lid, dan ontvang je binnenkort een mail waarmee je kenbaar kunt maken welke masterclasses je wilt bezoeken tijdens HypoTop.

Marcel de Wit

Na jaren gewerkt te hebben bij de Koninklijke Luchtmacht maakte Marcel de Wit de overstap naar de verzekeringsindustrie. Al bijna 25 jaar werkt hij bij Achmea. Binnen het verzekeringsconcern vervulde hij al verschillende management en sales functies. Zijn huidige functie is leadmanager intermediair bij Centraal Beheer.

Tim Beekhuijzen

Tim Beekhuijzen startte ruim 17 jaar geleden bij Aegon in de pensioen- en levenwereld. Daar maakte hij al snel de overstap naar de schadeverzekeringsmarkt, om vervolgens 11 jaar later de stap te zetten naar de wereld van in- en outsourcing binnen de financiële dienstverlening. Inmiddels is hij ruim een jaar actief binnen Quion, waar hij verantwoordelijk is voor de Mid Office activiteiten.