Om HypoTop en het Client Officer Platform nog beter aan te laten sluiten bij de wensen en verwachtingen van de bezoeker, is de organisatie op zoek naar actieve binnendienstmedewerkers en Client Officers voor de Klankbordgroep. Wil jij met ons meedenken? Aanmelden doe je via info@clientofficer.nl

Wie staat er naast de adviseur klaar voor de klant? Dat ben jij: de Client Officer! Jij weet wat er speelt in het financiële leven van de klant; jij bouwt aan een uitstekende relatie en jij regisseert de adviesgesprekken waar nodig. De relatie en de klantbeleving zijn de kern van jouw werkzaamheden. Het Client Officer Platform biedt je daarvoor diverse (online) handvatten. Tijdens het jaarlijkse event HypoTop volg je een inspirerend workshopprogramma en kom je fysiek in contact met andere Client Officers en binnendienstmedewerkers.

Wie anders dan Client Officer en binnendienstmedewerker zelf weet wat er nodig is om net dat extra stapje te kunnen zetten voor de klant. Daarom is er de Klankbordgroep. De organisatie en partners van het Client Officer platform en HypoTop nodigen je uit om met hen mee te praten, zodat het platform en de workshops nog beter kunnen aansluiten bij de behoeften en wensen van de Client Officer en binnendienstmedewerker. Aanmelden voor de Klankbordgroep doe je via info@clientofficer.nl Je bent van harte welkom!