Jullie website, brieven en mailings voor klanten staan er vol mee: tekst. Maar hoe effectief zijn jullie teksten eigenlijk? Tijdens deze HypoTop-workshop op 12 mei leer je hoe jij je lezer motiveert tot het krijgen van de gewenste reactie.

Mensen krijgen nu meer dan honderd keer zoveel communicatieprikkels dan 25 jaar geleden.  Dat heeft forse impact op de manier waarop we lezen. We scannen meer dan dat we lezen. Toch blijft tekst de belangrijkste aanjager van zakelijke beslissingen en online succes.

Weten hoe mensen lezen is dus essentieel om teksten te schrijven die nog wél gelezen worden. En dat leer je op woensdag 12 mei om 12.00 uur; tijdens de één uur durende live Zoom-masterclass ‘Interactief Schrijven’. Schrijfcoach Wim van der Mark leert je hoe je belangrijke neuromarketingprincipes gebruikt in tekst en hoe je je lezer motiveert tot het krijgen van de gewenste reactie.

12 mei – 12.00 uur Live Zoom masterclass: Interactief Schrijven

Meld je aan voor HypoTop 2021 en mis deze masterclass niet!

Wim van der Mark
Ondernemer en schrijfcoach bij Dialoogtrainers.nl en Schrijven voor het brein

Wim van der Mark is al 30 jaar één van de bekendste schrijftrainers van Nederland. Hij is auteur van verschillende bestsellers.

Wim hoort tot de best beoordeelde trainers bij verschillende opleidingsinstituten zoals Beeckestijn Business School en ICM trainingen en opleidingen. Hij is partner en mede ontwikkelaar van de e-learning Schrijven voor het brein.