In hun keynote ‘Van administratie naar relatie’ vertellen Mark Groenendijk en Bartjan van der Jagt van ABN AMRO je op 4 november tijdens het kennisevent Client Officer op HypoVak meer over de actuele trends en ontwikkelingen en welke invloed die op jouw werk hebben. Ook wordt ingezoomd op de kansen in klantbeheer en hoe een geldverstrekker jou hierbij kan ondersteunen.

De wereld om ons heen verandert snel. De digitalisering in het bedrijfsleven gaat nog sneller door de gevolgen van corona. Dat heeft ongetwijfeld ook effect op jouw dagelijkse werkzaamheden. Waar het accent tot voor kort met name op administratieve werkzaamheden lag, wordt jouw rol steeds breder en ben je intensiever betrokken bij klantcontact rondom hypotheekaanvragen. Pak die nieuwe rol en transformeer mee van binnendienstmedewerker tot Client Officer. De onmisbare schakel op elk advieskantoor!

Sprekers

Mark Groenendijk is hoofd Intermediaire Distributie bij ABN AMRO en Bartjan van der Jagt is hoofd Operations Intermediaire Distributie bij ABN AMRO