Brondata kan waarde bieden bij onder andere actief klantbeheer en het hypothekenproces. Tijdens deze HypoTop-masterclass op 17 mei vertellen we je alles over het toepassen van brondata binnen het advieskantoor.

Brondata: de standaard van morgen. Het klinkt als een ‘ver-van-mijn-bed-show`. Maar als je het jargon passeert, zie je dat het praktisch toepassen van brondata eigenlijk heel laagdrempelig is en nieuwe mogelijkheden biedt.

In deze masterclass vertellen Auke Dirkmaat en Tim Bijvoet van Ockto je alles over het toepassen van brondata binnen het advieskantoor. Wat is brondata nou precies? Hoe kom je eraan? En hoe kan deze stroom van gevalideerde data jou helpen meer waarde te bieden binnen jouw rol als Client Officer bij onder andere actief klantbeheer en het hypothekenproces?

Deze masterclass vindt plaats op 17 mei om 10.00 uur. Meld je aan voor HypoTop 2021 en mis deze masterclass niet!

Auke Dirkmaat
Sales Manager bij Ockto

Auke is medeverantwoordelijk voor de new-business-activiteiten van Ockto in de B2B-markt. Daarnaast staat hij vaak op podia om het verhaal van Ockto te vertellen.

Auke is nu ruim 15 jaar actief binnen de financiële wereld. Zijn carrière is gestart bij een bank en vermogensbeheerder, daarna is hij ruim 7 jaar actief geweest in de kredietverzekeringen. Altijd in commerciële rollen. Sinds 2,5 jaar is hij werkzaam bij Ockto.

Met Ockto is hij vooral actief om de consument zoveel mogelijk persoonlijke en financiële data via de veilige en hooggewaarde Ockto-app op efficiënte en leuke manier aan te leveren bij de adviseur of aanbieder. Auke is op dit vlak bij veel initiatieven betrokken en kan waardevolle inzichten delen met de adviesbranche.

Tim Bijvoet
Junior Sales Manager bij Ockto

Tim is verantwoordelijk voor new business binnen de financiële markt, met als focus Ockto Connect; een ‘Plug & Play’ toepassing waarin je klanten direct kunt uitnodigen voor een Ockto-sessie. De klantgegevens zijn na het ontvangen zo in te lezen in je adviessoftware. Daarnaast staat Tim vaak in de (digitale) spotlight om de branche te voorzien van de laatste informatie met betrekking tot de toepasbaarheid van brondata.

Met een voorliefde voor innovatie en financial technologie, helpt Tim binnen Ockto de standaard van morgen te vormen. Tim gelooft in persoonlijk contact en het waarborgen van kwaliteit met correcte en complete data. Hierin bekleedt de Client Officer een essentiële rol.