Van 10 t/m 28 mei vindt HypoTop volledig online plaats. Wat kan je verwachten?

  • Online masterclasses
  • On demand masterclasses
  • Onle Client Officers ontbijt
  • Even zoomen met …..

Meer informatie volgt, dus houd de website hypotop.nl in de gaten!

Maak je standaard mail persoonlijk

Tevens starten we een 2-delige serie over het schrijven van standaard e-mails*. Je weet wel, dat berichtje dat je standaard stuurt naar de klant. Hoe zorg je nu dat de klant dat ook daadwerkelijk leest en daarmee de reply-kans vergroot? Volg dan dit interactieve webinar. Net als vorig jaar geeft Wim van de Mark# enkele trainingen speciaal voor de Client Officer, gericht op de praktijk. De reacties in 2020 waren zeer enthousiast. Niet verwonderlijk, want Wim daagt je uit om met je eigen teksten te komen. Dus wil jij ook beter worden in het schrijven van je e-mails, meld je dan nu aan voor HypoTop 2021!

*De webinars ‘Je standaard e-mail persoonlijk maken’ bestaan uit een serie van twee: in deel 1 wordt uitgelegd waar je op moet letten bij het versturen van een e-mail. Hierbij worden tevens enkele voorbeelden besproken. Tijdens deel 2 op 22 juni wordt kort teruggeblikt op de theorie en vervolgens worden de voorbeelden van de klas besproken. Je krijgt een hand-out en je kunt de webinars on demand terugzien.

# Wie is Wim van de Mark? 

Wim is specialist op het gebied van copywriting, online marketing en commerciële communicatie. Hij is trainer, auteur, columnist, veel gevraagd spreken en consultant. Na een succesvolle carrière in de direct marketing dienstverlening richtte hij in 1990 (samen met Rob Woelinga) het Instituut voor Direct Marketingkennis (IDMK) op.