Op 6 oktober ontmoeten Client Officers en binnendienstmedewerkers schade en hypotheken elkaar RIVM-proof tijdens de tweede editie van het vakevent HypoTop in Spant! te Bussum. Daar worden opnieuw gezamenlijk nieuwe stappen gezet die de nieuwe functie van Client Officer meer diepgang geven.

Ben je nog geen Client Officer? De digitale transformatie versimpelt in hoog tempo het backofficeproces. De klant kan steeds efficiënter en sneller bediend worden. Deze ontwikkeling knaagt aan de rol van de backofficemedewerker.

Een functie die, als we nu niets doen, op termijn geheel zal verdwijnen. Maar jij als binnendienstmedewerker wilt natuurlijk je baan behouden en jouw werkgever wil jou als medewerker met veel knowhow niet kwijtraken. De hoogste tijd om in actie te komen! Er zal een transitie van administratief gedreven backoffice-medewerker naar commercieel gedreven talent moeten plaatsvinden. Een spin in het web die de klantportefeuille en de individuele klantwens beter kent dan dat de adviseur deze kent. De huidige functie van frontoffice en backoffice versmelten in de nieuwe functie van: Client Officer (CO).

Kennis en ervaring kunt uitwisselen

Het vakevent HypoTop ondersteunt de binnendienstmedewerker Hypotheken/Schade bij die transitie en is de eerste stap naar die nieuwe CO-functie. Hier ontmoet je collega-backofficers waarmee je de al opgedane kennis en ervaring kunt uitwisselen. Het event is tevens de plek waar de functie van CO meer verdieping krijgt. Want er zijn inmiddels al veel nieuwe Client Officers bijgekomen die hun ervaringen graag met jou willen delen.

Save the date en kom op 6 oktober 2020 van 8:30 uur tot 17:30 uur naar HypoTop in Spant! te Bussum.