Over precies een week ontmoeten binnendienstmedewerkers schade en hypotheken elkaar tijdens het vakevent HypoTop in Spant! te Bussum. Daar zetten jullie op 14 november samen de eerste stap naar de nieuwe functie van Client Officer. Ook voor jou is het de hoogste tijd om in actie te komen! De digitale transformatie versimpelt in hoog tempo het backofficeproces. De klant kan steeds efficiënter en sneller bediend worden. Deze ontwikkeling knaagt aan de rol van de backofficemedewerker. 

Zet nu de eerste stap naar de nieuwe functie van Client Officer!

Een functie die, als we nu niets doen, op termijn geheel zal verdwijnen. Maar jij als binnendienstmedewerker wilt natuurlijk je baan behouden en jouw werkgever wil jou als medewerker met veel knowhow niet kwijtraken. De hoogste tijd om in actie te komen! Er zal een transitie van administratief gedreven backoffice-medewerker naar commercieel gedreven talent moeten plaatsvinden. Een spin in het web die de klantportefeuille en de individuele klantwens beter kent dan dat de adviseur deze kent. De huidige functie van frontoffice en backoffice versmelten in de nieuwe functie van: Client Officer (CO).

Reis mee langs diverse thema’s

Het vakevent HypoTop ondersteunt de binnendienstmedewerker Hypotheken/Schade bij die transitie en is de eerste stap naar die nieuwe CO-functie. Hier ontmoet je collega-backofficers waarmee je de al opgedane kennis en ervaring kunt uitwisselen. Het event is tevens de plek waar de functie van CO meer verdieping krijgt.

Op HypoTop maak je een reis langs zes thema’s waar je mee te maken krijgt tijdens de transitie naar de nieuwe functie van Client Officer.

Klik op de cover van de HypoTop beursspecial om het hele programma te bekijken.

Dit kun je verwachten op 14 november in Spant! Te Bussum: educatie; professionals die hun ervaring en kennis delen; geldverstrekkers die hun ondersteunende diensten tonen; een update van softwarespecialisten en marketeers die de laatste socialmediatrends bespreken. Na je bezoek aan HypoTop ben je Aspirant Client Officer en heb je de eerste stap gezet naar de nieuwe functie van Client Officer!

Via de HypoTop-partners kun je kosteloos een toegangskaartcode voor deze inspirerende en vakinhoudelijke dag voor de binnendienstmedewerker aanvragen. Of registreer je direct op HypoTop.nl.

Graag tot 14 november in Spant! in Bussum.

Tim Chengadu, Coördinator Client Officer platform en het vakevent HypoTop.