Met de Opleiding Client Officer Schade ontwikkel jij je tot dé medewerker die het verschil gaat maken op het gebied van klantcontact. Na de succesvolle start van de Training Client Officer voor de binnendienstmedewerker hypotheken, is er nu ook een variant voor het managen van de schade-portefeuille.

In deze 1-daagse opleiding leer je hoe je klanten optimaal bedient, door het gehele schadeproces. Van benaderen via afsluiten, acceptatie tot en met schade-afhandeling. Na het volgen van de training doe je online examen. Heb je het examen goed gemaakt, dan mag jij jezelf Certified Client Officer noemen.

Ben jij binnendienstmedewerker hypotheken of schade, wil jij meer uit jouw klantcontact halen en handvatten krijgen om je te ontwikkelen tot spin-in-het-web op het gebied van persoonlijk én commercieel klantcontact? Dan is deze training écht iets voor jou.

Spin in het web

Als Client Officer Schade weet je precies hoe je een schadeportefeuille moet managen. Je weet wat er bij de klanten leeft en wanneer er advies van jouw organisatie nodig is. Werk je bij een advieskantoor dan bied je ook een helpende hand wanneer er een schade wordt gemeld. In nauwe samenwerking met de adviseur maak je een plan met welke triggers je jullie klanten gaat benaderen. Of je doet dit zelf als je over de juiste Wft-diploma’s beschikt.

Klassikale opleiding

De 1-daagse opleiding wordt klassikaal gegeven. Er wordt gewerkt met een kleine groep van maximaal 12 deelnemers, zodat er voor iedereen voldoende tijd en aandacht is om de theorie persoonlijk toe te passen. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Je wordt bijgepraat over wat er speelt in de adviesmarkt.
  • Je leert herkennen wat belangrijke momenten voor je klant zijn, zodat je daar samen met de adviseur goed op kan inspelen.
  • Je leert om de juiste selectie voor een klantindeling te maken en krijgt andere tools aangereikt om in kaart te brengen wat jullie klant nodig heeft. Je zet daarbij de klant centraal.
  • Je vertaalt de inzichten naar een concreet plan van aanpak, waar je direct de volgende werkdag mee aan de slag kan.