Tijdens deze on demand masterclass zoomen we in op de veranderende rol van de Client Officer op kantoor. Mark Groenendijk en Bartjan van der Jagt van ABN Amro vertellen je meer over de trends en de ontwikkelingen en welke invloed die op jouw werk hebben. 

De wereld om ons heen verandert snel. De digitalisering in het bedrijfsleven gaat nog sneller door de gevolgen van corona. Dat heeft ongetwijfeld ook effect op jouw dagelijkse werkzaamheden. Waar het accent tot voor kort met name op administratieve werkzaamheden lag, wordt jouw rol steeds breder en ben je intensiever betrokken bij klantcontact rondom hypotheekaanvragen.

In deze masterclass zoomen we in op deze veranderende rol. We vertellen je meer over de trends en de ontwikkelingen. Ook zoomen we in op de kansen in klantbeheer en hoe wij jou daarbij kunnen ondersteunen.

Meld je aan voor HypoTop 2021 en mis deze masterclass niet!

Mark Groenendijk
Intermediaire Distributie bij ABN Amro

Mark is Manager Intermediaire Distributie bij ABN Amro. In de afgelopen jaren heeft zijn team Intermediaire Distributie voor diverse producten & diensten verschillende nominaties en prijzen gewonnen, zoals de Gouden & Zilveren Spreekbuis en de Gouden Lotus. Vanaf 1995 werkte hij voor verschillende financiële instellingen waaronder MeesPierson, Hypotrust, Quion, Lindorff, Intrum Justitia en Adaxio.

Hij heeft een track record in het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten in de financiële sector, is ervaringsdeskundige in Shared Service Centers-processen en expert op salesgebied en intermediaire hypotheekprocessen.

Bartjan van der Jagt
Operations Intermediaire Distributie bij ABN Amro

Bartjan is eindverantwoordelijk voor de mooiste afdeling binnen ABN Amro, Operations Intermediaire Distributie. Samen met 5 teammanagers en circa 100 medewerkers streeft hij iedere dag naar efficiënte en klantgerichte acceptatie van iedere hypotheekaanvraag.

Het team van Bartjan werkt intensief samen met de relatiemanagers van Intermediaire Distributie om de onafhankelijke adviseurs optimaal te kunnen bedienen.