In je dagelijkse werkzaamheden kom je altijd wel van die terugkerende taken tegen die je telkens weer veel tijd kosten. Een Digitale Collega kan deze tijdrovende en repeterende werkzaamheden van jou overnemen. Zo kun je meer klanten tegelijkertijd helpen en creëer je tijd voor de complexere, rendabele klantinteracties.

In deze interactieve HypoTop-workshop laat Jan Verstegen, managing consultant bij Dialog Group, jou ontdekken hoe je jouw werk met behulp van een Digitale Collega leuker en makkelijker maakt. Aan bod komt hoe dit jou tijdwinst oplevert én je hiermee tegelijkertijd een betere nazorg voor je klanten verzorgt. Zo maak je ruimte voor nieuwe kansen!

Jan Verstegen is van oorsprong financieel adviseur en sinds 2011 bezig met het creëren van digitale middelen die door onder anderen advieskantoren gebruikt kunnen worden in het contact met de klant.

Bestel op uitnodiging van Nationale Waarborg jouw gratis HypoTop-ticket via de website van Client Officer en schrijf je in voor de workshop.