Tijdens deze workshop leer je hoe je via LinkedIn in contact komt en blijft met je (potentiële) klanten. Daarnaast krijg je tips hoe je professionaliteit en vertrouwen kunt uitstralen via je LinkedIn-profiel.

LinkedIn is een krachtige tool in de gedigitaliseerde wereld. In deze korte LinkedIn-workshop leer je hoe je de verschillende onderdelen in je LinkedIn-profiel kunt verbeteren, zodat je met je profiel kunt laten zien dat je een professional bent. Een professional met kennis van zaken, die vertrouwen uitstraalt.

Je leert bovendien hoe je actief in contact kunnen komen en blijven met je (potentiële) klanten, bijvoorbeeld door berichten te posten. Na de workshop kun je meteen je profiel aanpassen en het contact met je klanten versterken.

De workshop wordt staat onder leiding van Mirjam Hubregtse, eigenaar van trainingsbureau Room to Grow. Mirjam heeft bij verschillende financiële instellingen gewerkt, als onder andere Personal Banker en Productmanager Hypotheken. Sinds 2008 traint ze professionals op het gebied van zichtbaarheid. Zij weet als geen ander het beste in je naar boven te halen. Ze is ook auteur van de boeken ‘Zien ze wel hoe goed je bent?’ en ‘Profileren zonder Opscheppen’.

Deze workshop wordt aangeboden door Rabobank. Bestel op uitnodiging van Rabobank jouw gratis HypoTop-ticket via de website van Client Officer en schrijf je in voor de workshop.