Het onderhouden van klantrelaties ÉN geld verdienen; hoe richt je een verdienmodel in rond actief klantbeheer? In deze HypoTop-workshop ga je samen met andere binnendienstmedewerkers en met Marcel Steenhuis, Manager Marketing & Communicatie bij ABN AMRO intermediaire distributie, deze vraag ontrafelen en toepassen op je eigen werk.

Het afgelopen jaar zijn veel kantoren aan de slag gegaan met het onderwerp klantbeheer. Tijdens deze workshop kijken we naar de praktische kant van dit thema.  Hoe zorg je ervoor dat je data op orde komt, welke momenten grijp je aan om klanten te bellen en hoe pak je de communicatie aan?

Ook wordt ingezoomd op de volgende stap, het kijken naar op welke manier je het verdienmodel kunt inrichten. Zijn klanten bereid te betalen voor continue service? Of is het verstandiger om dit per situatie te bekijken? In deze workshop bespreken we dit thema en krijg je de kans om met collega’s te discussiëren over wat voor jouw kantoor het beste werkt.

Bestel op uitnodiging van ABN AMRO je gratis ticket via de website van Client Officer en schrijf je in voor de workshop.