Puzzel en maak kans op een Google Nest mini!

Wil je weten wat voor weer het wordt vandaag of het laatste nieuws horen? Vraagt en gij zult ontvangen! Met de Google Nest mini haal je je eigen persoonlijke assistent in huis. Vul de puzzel in en maak kans op dit ‘nestje’!

De Google Nest mini brengt je snel op de hoogte van alles en nog wat, je hoeft het alleen maar te vragen! Uiteraard stopt deze assistent daar niet. Als je de juiste apparaten koppelt, kan je je verlichting bedienen en zelfs de televisie aanzetten. Dat allemaal doordat deze speaker luistert naar je stem!

Wat moet je doen?
Maak de puzzel (in dit geval een sudoku), vul je gegevens en je oplossing in. Deze winactie loopt tot dinsdag 11 mei 2021. De winnaar word bekendgemaakt tijdens HypoTop dat begint op 10 tot en eindigt op 28 mei 2021.

1e Prijs t.w.v. 35 euro
Google nest Mini De Google Nest Mini is de ideale speaker om overal in huis een persoonlijke assistent te hebben die je uit de brand helpt. De speaker is gemaakt van duurzame materialen. Deze speaker zou niet van Google zijn zonder Google Assistent. Door commando’s aan de speaker te geven, kun je het nieuws oproepen, je favoriete muziek beluisteren of het dagschema doornemen. Daarnaast werkt de Nest Mini met smartapparaten zoals lampen, thermostaten en tv’s.

.

Print het uit en los het op.

In de Sudoku-puzzel moeten de cijfers worden ingevuld. Zet na het invullen van de puzzel de cijfers van de gemarkeerde oranje vakjes in de uitkomst balk in het contactvenster hieronder

DE PUZZEL IS MOGELIJK GEMAAKT DOOR CENTRAAL BEHEER

  • * Wij nemen uw privacy serieus. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

    ** Het abonnement stopt automatisch na een jaar. Uw gegevens kunnen ter beschikking gesteld worden aan onze partners en geselecteerde bedrijven.