Functie spreker: Assistent financieel adviseur
Bedrijfsnaam spreker: FDC Putman
Biografie: Ik ben na mijn opleiding begonnen bij FDC Putman, en werk hier al 17 jaar:) In de eerste jaren heb ik mijn diploma’s  SEH Erkend Hypotheek Adviseur en Assurantie B behaald. Deze zijn in 2015 allemaal dmv examens omgezet naar de nieuwe WFT diploma’s.

Ik ben geen adviseur, maar inhoudelijk heb ik hier alle kennis over. Na het advies van de adviseur, pak ik verder het dossier op om de aanvraag te verzenden. Vervolgens zorg ik ervoor dat  het dossier compleet wordt gemaakt bij de bank, onderhoud ik het contact met klant, makelaar, notaris ed.

Plenaire sessie 09.45 – 10.40 uur
Inspirerende voorbeelden van succesvol klantbeheer

Loek Peters gaat op het plenaire podium in gesprek met drie binnendienstmedewerker die het klantbeheer op hun advieskantoor tot in de finesses hebben geregeld en daar succesvol in zijn. Laat je tijdens deze gesprekken inspireren door de wijze waarop deze binnendienstmedewerkers het klantbeheer uitvoeren en de tips die zij jou geven. Door van elkaar te leren kun je gemakkelijker de volgende stap zetten en hoef je niet telkens zelf het wiel uit te vinden. Dat hebben deze binnendienstmedewerkers al voor jou gedaan! Deze gesprekken sluiten naadloos aan bij de ‘Maak de Ander Beter’-filosofie van Loek Peters, het thema van zijn plenaire keynote voorafgaand aan deze korte interviews.

Workshop HypoTop 2023
Meet de CO

Tijdens deze workshop gaan we in gesprek met de aanwezige binnendienstmedewerkers om kennis, tips en trucs uit te wisselen met elkaar.

Tim Chengadu de voorzitter van het Client Officer Platform begeleidt de workshop samen met Cisca van Aalst en Dilek Demirbas van FDC Putman. Cisca heeft jarenlange ervaring met het succesvol benaderen van klanten en Dilek kun je het beste omschrijven als super senior Client Officer. Haar functie zal je inspireren om door te groeien naar Client Officer. Tijdens de workshop willen we van elkaar horen wat jijzelf succesvol vindt en waar je verandering in kan aanbrengen. Met alle ideeën en inspiratie zal je terug op kantoor direct aan de slag willen gaan.