Client Officer op HypoVak is een speciaal middagprogramma voor de Client Officer en de binnendienstmedewerker die Client Officer wil worden. Je volgt een op je eigen werkzaamheden afgestemd informatief kennisprogramma, brengt een bezoek aan de HypoVak-beursvloer en sluit samen met de adviseurs en partners af tijdens de netwerkborrel. Jouw werkgever zal merken dat deze tijdinvestering zichzelf dubbel en dwars terugbetaald. Aanmelden voor dit informatieve kennisprogramma is gratis en je ontvangt ook nog eens het boek ‘De FUNfactor’ van netwerkexpert Judith Smits cadeau.

Client Officer op HypoVak vindt plaats op donderdag 4 november 2021 en wordt gehouden op een nieuwe en volledig energieneutrale locatie: de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Groots opgezet en genoeg ruimte voor iedereen. Aanmelden voor Client Officer op HypVak doe je hier.

Programma Client Officer op HypoVak

13:30 uur – 14:00 uur: Ontvangst Client Officers en binnendienstmedewerkers in de Midden Nederland Hallen Barneveld.

14:00 uur – 14:10 uur: Welkom door dagvoorzitter en journalist Diana Matroos en kort interview met Antoinette Kalkman, ambassadeur ClientOfficer platform.

14:10 uur – 14:30 uur: Actualiteiten woningmarkt

Spreker: Peter Boelhouwer is woningmarktexpert en hoogleraar Huisvestingssystemen aan de TU Delft. Hij neemt je mee in de trends en ontwikkelingen van de woningmarkt. Welke klanten hebben het meest last van de overspannen woningmarkt? Hoe gaan we de woningmarkt vlot trekken? Wat moeten we niet meer doen en wat juist wel? Na deze kennissessie ben jij de woningmarktexpert van het advieskantoor.

14:30 uur – 14: 50 uur: ‘Van administratie naar relatie’

Sprekers: Mark Groenendijk, Intermediaire Distributie & Bartjan van der Jagt, Operations Intermediaire Distributie bij ABN AMRO zoomen in op actuele trends en ontwikkelingen en welke invloed die hebben op het werk van de binnendienst.

14:50 uur – 15:20 uur: De Netwerkshow

Spreker: Netwerkexpert Judith Smits. “Wist jij dat 85% van de mensen op een businessevent niet op onbekenden durft af te stappen en netwerken zien als een ‘moetje’? Terwijl netwerken dé manier is om nieuwe klanten, businesskansen en samenwerkingen aan te trekken. Dat kan anders!