Wat gaat 2022 ons brengen? Wat doet de woningmarkt? Hoe ontwikkelt de rente zich? Experts Paul de Vries (Woningmarktexpert Kadaster), Tom van der Geest (Consultant hypotheekindustrie Hypsotech) en Michiel Meijer (Directeur Van Bruggen Adviesgroep) delen op woensdag 9 maart van 12.00 tot 13.00 uur hun visie in de live-uitzending ‘Beterweters blikken vooruit’. Daarin gaan ze ook de strijd met elkaar aan om de felbegeerde titel grootste beterweter 2022.

Met Beterweters blikken vooruit deelt Centraal Beheer actuele kennis en inzichten over de woning- en hypotheekmarkt. Aan de hand van een spelelement worden adviseurs en binnendienstmedewerkers uitgedaagd en geïnspireerd om de markt actief te volgen en ook hun eigen voorspelling te doen.

Kijkers kunnen ook meedoen en in de loop van 2022 strijden om de titel Beterweter 2022. Tijdens de uitzending maakt Centraal Beheer ook de winnaar van de ‘Beterweters blikken vooruit 2021’ award bekend. Deze wordt live aan de winnaar uitgereikt. De presentatie is in handen van Saskia Paulissen.

Gratis aanmelden voor Beterweters blikken vooruit doe je hier.