Söderberg & Partners verwerft een strategisch belang in het in Nijmegen gevestigde Proud Experts, marktleider in Nederland in managed outsourcingsdiensten voor financials.

Michiel Koopman, oprichter en co-owner Proud Experts: “Onze krachtige propositie, waarbij we geen eigen klantenportefeuilles opbouwen maar altijd uit naam en namens onze opdrachtgevers werken, sluit perfect aan op de behoefte van Söderberg & Partners om zijn services en diensten richting zijn partners te versterken en uit te breiden. Het streven naar een optimale klantbeleving en samen bouwen met ondernemers aan een mooi partnerbedrijf waarbij de local hero’s hun eigen klanten blijven bedienen en er centraal services en diensten zijn ingericht voor slagkracht en efficiency, is naar mijn mening een winnende strategie. Proud Experts heeft de ervaring, expertise en bovenal 250 financiële experts om aan deze strategie verdere invulling te geven.”

Hypotheken

Roland Goldman, CEO van Söderberg & Partners: “Proud Experts gaat ons onder andere ondersteunen op het gebied van actief klantbeheer, schadebehandeling, pensioencommunicatie en flexibele frontoffice diensten. Hiermee bieden we nog meer waarde aan onze partners en verbinden we onze businesslines. Proud Experts heeft een bijzonder sterke propositie voor hypotheken, samen met de pensioen- en verzekeringsproposities willen we daar verder in groeien de komende jaren.”