Naast de traditionele taxaties kunnen nu ook de desktoptaxaties van Calcasa digitaal vanuit Adviesbox aangevraagd worden. Volgens ontwikkelaar Intersoftware spring springt Adviesbox hiermee in op het steeds breder geaccepteerd fenomeen van desktoptaxaties. 

Volgens Dirk Messemaker, manager Sales van Intersoftware, doen financieel adviseurs met veel verschillende dienstverleners zaken. “De gegevens voor het aanvragen van diensten zijn doorgaans al beschikbaar in Adviesbox. Vanuit Intersoftware zijn we hierdoor ook enthousiast over de digitale aanvraagstraat van Calcasa voor financieel adviseurs. Hiermee zorgen we voor nog meer efficiency in de keten.”

Besparen

Tijs Pellemans van Calcasa geeft aan dat de Desktop Taxatie breed is geaccepteerd in de markt en door klanten wordt gewaardeerd om de snelheid en lage kosten. “Daarbij komt dat desktoptaxaties in steeds meer adviessituaties toepasbaar zijn, waardoor het proces efficiënter wordt voor klant en adviseur. Je hebt je taxatierapport binnen 4 uur in je mailbox en bespaart al snel 500 euro voor je klant.”