Home2021-03-24T10:35:57+00:00

DIGITALE TRANSFORMATIE

De digitale transformatie versimpelt in hoog tempo het backofficeproces. De klant kan steeds efficiënter en sneller bediend worden.
Deze ontwikkeling knaagt aan de rol van de backoffice-medewerker. Een functie die – als we nu niets doen – op termijn geheel zal verdwijnen. Maar de medewerker wil zijn baan behouden en de adviseur/eigenaar wil zijn medewerker met veel knowhow niet kwijtraken!

Tijd om in actie te komen. De backoffice-medewerker moet de verantwoordelijkheid krijgen over de frontoffice en het beheer van de klantdatabase. Daarbij zal de oude binnendienst zich steeds meer ontpoppen als steunpilaar voor de commercie. Een logisch gevolg van de verschuiving die in de komende jaren zal plaatsvinden van offline naar online customer service én van functionele naar emotionele klantbeleving.

Er zal dus een transitie van administratief gedreven backoffice-medewerker naar commercieel gedreven talent moeten plaatsvinden. Een spin in het web die de klantportefeuille en de individuele klantwens beter kent dan dat de adviseur deze kent. Het advieskantoor creëert hiermee  een proactieve klantbenadering die  naadloos aansluit bij de zorgplicht die voortvloeit uit de Wft. Zo ontstaat de nieuwe functie van Client Officer (CO)

Bestel nu je gratis ticket voor HypoTop 2021!

Stel, je bent nog geen lid van het platform clientofficer.nl, dan word je door je nu aan te melden voor HypoTop 2021 tevens lid van het platform clientofficer.nl. Alleen leden van dit platform krijgen exclusief toegang tot het event.

Het eerste jaar ben je gratis lid van het platform. Na het eerste jaar wordt het reguliere tarief van €75,- (excl. btw) per jaar in rekening gebracht. Je abonnement wordt jaarlijks verlengd. Mocht je echter niet meer gebruik willen maken van het platform, dan kun je je gemakkelijk afmelden door een mail te sturen naar klantenservice@aboland.nl

DE CLIENT OFFICER,
MET DE AFKORTING CO ACHTER ZIJN NAAM

CLIENT OFFICER ePAPER

Client officer ePaper
Maart 2021

Client officer ePaper
Februari 2021

Client officer ePaper
September 2020

Client officer ePaper
Juni 2020

Client officer ePaper
Maart 2020

Client officer ePaper
November 2019

Client officer ePaper
Augustus 2019

hypotop logo
hypotop logo

WAT BIEDT HET KENNISPLATFORM CLIENTOFFICER.NL?

Het platform biedt onder andere webinars, nieuwsbrieven en e-magazines die uw medewerkers alle informatie geven die nodig is om CO te worden. Door het afleggen van een examen wordt de medewerker officieel gecertificeerd. Tijdens HypoTop in november maken alle CO’s kans op de Client Officer Award.

Om zijn werk goed te kunnen doen, moet de CO beschikken over productkennis én klantgerichte vaardigheden. Daarvoor heeft TRIPLE i (uitgever van onder andere de magazines Cash en InFinance en organisator van HypoVak en de BeleggersFair) in samenwerking met gerenommeerde geldverstrekkers, opleiders, ICT branche, hypotheekkantoren en financieel adviseurs een uniek kennisplatform

Meld je aan voor het kennisplatform clientofficer.nl.

 Vraag nu een actiecode op bij één van de partners en ontvang nu 50% korting op het eerste jaar lidmaatschap als Client Officer (CO) inclusief toegang tot de HypoTop!
Eerst meer weten? Stuur een e-mail naar info@clientofficer.nl. We helpen je graag verder.

HÉT EVENT VOOR BINNENDIENST MEDEWERKERS EN CLIENT OFFICERS: HYPOTOP

Wil jij je baan niet verliezen door de digitalisering? Blijf de digitalisering dan voor en geef je op voor HypoTop!

Het platform clientofficer.nl is opgericht om jou – de binnendienstmedewerker – te ondersteunen in de transitie naar de toekomstgerichte commercieel gedreven Client Officer. Om je op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen en trends is er hét event voor de binnendienst/Client Officer: HypoTop.

HypoTop vindt volledig online plaats van 10 t/m 28 mei 2021. Wij zorgen dat je concrete handvatten krijgt die je direct in de praktijk kunt toepassen.

Wat je kan verwachten

  • Online masterclasses
  • On demand masterclasses
  • Online Client Officers ontbijt
  • Even zoomen met…

Clientofficer.nl platform in het kort

Bestemd voor Client Officers (CO) clubleden

Online platform voor kennisuitwisseling

Ontmoetingsplatform voor Client Officers (CO),
geldverstrekkers, ICT en opleiders

Opleiding met officiële certificering als
Client Officer (CO) i.s.m. Lindenhaeghe en
Helder Beheerd


e-magazines

Webinars

Nieuwsbrieven

Groot kennisevent HypoTop in november

Client Officer Award voor extra betrokkenheid

NIEUWS

Volg hier het laatste nieuws van het kennisplatform van Client Officer.

HOOFDSPONSOREN

Het platform van Client Officer wordt mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsoren

PARTNERS

Het platform van Client Officer wordt mogelijk gemaakt door onze sponsoren.

KENNISPARTNERS

Het platform van Client Officer wordt mogelijk gemaakt door onze kennispartners

Contact Ons

Het kan zijn dat u ondanks de informatie op deze website nog vragen heeft of dat u meer informatie wilt. Aarzel dan niet contact op te nemen.

Ga naar de bovenkant