Ook deze zomer organiseert VCN in samenwerking met de Hypotheek Business Club weer een Summerschool met SEH PE (B)-punten. Adviseurs en binnendienstmedewerkers kunnen kiezen uit zeven webinars over hypotheken, verzekeringen en kredieten, die gedurende een periode van acht weken worden uitgezonden.

De HBC & VCN Summerschool webinars worden gedurende de zomerperiode uitgezonden en starten steeds om 12.00 uur. Ze duren ongeveer 45 minuten. Per onderwerp kun je kiezen uit twee data om deel te nemen. Volg je vier geaccrediteerde webinars, dan kun je hiervoor drie SEH PE (B)-punten krijgen.

De netto opbrengst van de VCN Summerschool gaat naar het zwemevent ‘We duiken er weer in’ ten behoeve van Stichting ALS.

De onderwerpen

Je kunt kiezen uit de volgende webinars:

  1. Zo regel je een moeilijke hypotheek (+ PE)
  2. Meer mogelijkheden voor ondernemers (+ PE)
  3. (Advies)kansen in een veranderende hypotheekmarkt (+PE)
  4. Duurzaamheid voor de komende decennia (+ PE)
  5. De voordelen van consumptief krediet (+ PE)
  6. Preventief ondernemen
  7. Verzekerbare opties bij verduurzaming & vergrijzing

Kosten deelname

Klik hier voor inschrijven en meer informatie over de webinars. De kosten van de Summerschool bedragen slechts 60 euro voor zeven webinars. De gehele opbrengst komt ten goede aan het zwemevent ‘We duiken er weer in’ ten behoeve van Stichting ALS. Wil je in aanmerking komen voor SEH PE-punten, dan geldt voor alle deelnemers een vaste toeslag van 25 euro.

Voor VIP-leden van HBC en de aangesloten kantoren van VCN is inschrijven gratis. Beide groepen worden hierover persoonlijk geïnformeerd per mail.