TRIPLE i heeft zich aangesloten bij de Stichting Actief Klantbeheer. De uitgever van onder andere InFinance en beheerder van het ClientOfficer-platform, zet met dit partnership een volgende stap in het ondersteunen van financieel advieskantoren op het gebied van actief klantbeheer.

De Stichting Actief Klantbeheer is een non-profitorganisatie die als doel heeft om financieel adviseurs, banken en verzekeraars met elkaar te verbinden om te ondersteunen bij het optimaliseren van hun actief klantbeheer. Door deel te nemen aan deze stichting profiteert de stichting van de expertise en het netwerk van TRIPLE i.

Verbindende karakter

Michiel van Vugt, voorzitter van de Stichting Actief Klantbeheer; “We zijn blij dat TRIPLE i zich aansluit en een bijdrage wil leveren aan het nog beter op de kaart zetten van de activiteiten van de Stichting Actief Klantbeheer. Het is een compliment waard dat zij bereid zijn samen met VVP en Oostdam & Partners deel te nemen aan de kamer communicatie. Dit laat het verbindende karakter zien dat de Stichting nastreeft. Samen de taak oppakken om klanten actiever te adviseren.”

Creëren van sterke klantrelaties

“Klantbeheer is niet iets wat je er naast het adviseren even bij doet. Dat is een serieuze taak. Het doel van de Stichting Actief Klantbeheer is het vergroten van de financiële gezondheid van consumenten. Dat is een streven waaraan wij graag ons steentje willen bijdragen”, aldus Tim Chengadu, directeur bij TRIPLE i. “Al 25 jaar zijn wij het crossmediale platform voor de financiële professional, met events als HypoVak voor adviseurs en HypoTop voor de binnendienstmedewerker. Het creëren van sterke klantrelaties is daarbij het uitgangspunt. Door ons aan te sluiten bij de Stichting Actief Klantbeheer delen wij onze kennis met andere bedrijven die dezelfde doelen nastreven.”

TRIPLE i heeft een sterke reputatie opgebouwd in de financiële dienstverlening en staat bekend om haar hoogwaardige masterclasses, media en evenementen. Door deel te nemen aan de Stichting Actief Klantbeheer bevestigt TRIPLE i haar voortdurende inzet om klantgerichtheid van adviseurs, banken en verzekeraars naar een hoger niveau te tillen.

Brede vertegenwoordiging

Deelnemers aan de Stichting Actief Klantbeheer zijn ABN Amro, Accelerate, Adfiz, BNP Paribas, Client Officer Platform, Dukers & Baelemans, Figlo, FlexFront, Helder Beheerd, InFinance, Nationale Hypotheekbond, NNEK, Obvion, Oostdam & Partners, Rabobank, TRIPLE i, Vereniging Eigen Huis en VVP.