Home2024-01-05T22:24:02+00:00

HET CLIENT OFFICER PLATFORM

Wie staat er naast de adviseur klaar voor de klant? Dat ben jij: de Client Officer! Jij weet wat er speelt in het financiële leven van de klant; jij bouwt aan een uitstekende relatie en jij regisseert de adviesgesprekken waar nodig. De relatie en de klantbeleving zijn de kern van het werk van de Client Officer.

Het Client Officer Platform is niet alleen voor Client Officers, maar ook voor binnendienstmedewerkers en adviseurs. Het platform biedt namelijk webinars, nieuwsbrieven en e-papers met alle informatie die nodig is om als Client Officer op de hoogte te blijven of Client Officer te worden.

Nog geen Client Officer? Via het platform kan je ook gecertificeerd worden tot Client Officer. Wij hebben in samenwerking met Lindenhaeghe een opleiding tot Client Officer samengesteld en na het behalen van het examen word je officieel gecertificeerd als Client Officer.

hypotop logo

Dan nog even terug naar de kern van het werk van de Client Officer. Actief beheer draagt namelijk bij aan het klantvertrouwen en daarmee aan klantretentie. Klanten die doorlopend worden gemonitord en geïnformeerd hebben groter vertrouwen in jouw organisatie en komen dus vaker bij je terug. Het resultaat van actief beheer? Een vaste inkomensstroom en tevreden klanten. Het Client Officer Platform biedt je handvatten om actief beheer te gaan inzetten.

NIEUWS

Volg hier het laatste nieuws van het Client Officer platform.

CLIENT
OFFICER
ePAPERS

hypotop logo

OPLEIDING
CLIENT
OFFICER

Een goed klantcontact was nog nooit zo belangrijk. Met de Opleiding Client Officer ontwikkel je je tot dé medewerker die het verschil gaat maken in het contact met alle klanten (met de focus op hypotheken). In deze 1-daagse opleiding leer je hoe je klanten optimaal bedient.

Word lid van het Client Officer Platform en krijg korting op de opleiding!

WEBINARS

MIS JE IETS?

Mis je iets op het Client Officer platform? Laat het ons weten!

hypotop logo

PARTNERS

Het platform van Client Officer wordt mogelijk gemaakt door onze partners

KENNISPARTNERS

Het platform van Client Officer wordt mogelijk gemaakt door onze kennispartners

WAT BIEDT HET PLATFORM VOOR DE KANTOOR-EIGENAAR?

De digitale transformatie versimpelt en bespoedigt het backofficeproces waardoor de klant steeds efficiënter bediend gaat worden. Daarom zal de backofficemedewerker de verantwoordelijkheid over de frontoffice en database krijgen en zich steeds meer ontpoppen als steunpilaar voor de commercie. Er vindt een transitie plaats van een backofficemedewerker naar een commercieel gedreven medewerker.

Een spin in het web die de klant (en zijn wensen) beter kent dan de adviseur. De transformatie zorgt ervoor dat de medewerker meer verantwoordelijkheid krijgt en de klantenportefeuille gaat managen. Er ontstaat hierdoor een proactieve houding van het kantoor naar de klant en je komt tegemoet aan de zorgplicht die voortvloeit uit de Wft.

Het resultaat van klantgericht ondernemen? Een vaste inkomensstroom; je staat niet elk jaar op nul en tevreden klanten

Ga naar de bovenkant