Actief aan de slag met klantbeheer in een aangenaam gekoeld fort aan de rand van Utrecht en netwerken op het zonnige historisch buitenterras. Beleef de zomer aankomende dinsdag 13 juni in Fort Voordorp, tijdens de vierde editie van HypoTop, hét vakevent voor de binnendienstmedewerker.

Het resultaat van klantbeheer is een vaste inkomensstroom en tevreden klanten.

Naast inspiratie op de beursvloer en tijdens het plenaire programma, kun je in vier rondes kiezen welke van de 7 interactieve workshops je wilt volgen. Het aantal inschrijvingen per workshop is beperkt en een aantal lopen nu snel vol. Reserveer daarom direct hier je ticket, dan kun je meteen de route uitstippellen die dinsdag tijdens HypoTop wilt volgen.

Praktisch en actief

Tijdens HypoTop krijg je concrete handvatten aangereikt die je direct in de praktijk kunt toepassen. En het zijn niet de minste sprekers die je tijdens HypoTop de fijne kneepjes van succesvol klantbeheer leren. Zo is Mirjam Hubregtse een expert in zichtbaarheid en personal branding, Jurjen Oosterbaan Martinius is dé autoriteit op het gebied van de Wft, Monique Londema is opleider en Financieel Planner, Zakaria Razzouki mag zich relatiekoning noemen, Mischa Coster is gedragspsycholoog en Paul de Heer is gedragsmarketeer.

Collega’s die inspireren

Naast deze en andere bekende gezichten, interviewt BN-er Loek Peters op het plenaire podium relatiebeheerder Cisca van Aalst en assistent financieel adviseur Dilek Demirbas. Beiden zijn werkzaam bij advieskantoor FDC Putman, waar ze het klantbeheer tot in de finesses hebben geregeld. Laat je inspireren door de wijze waarop deze binnendienstmedewerkers het klantbeheer uitvoeren en de tips die zij jou geven. Want door van elkaar te leren kun je gemakkelijker de volgende stap zetten en hoef je niet telkens zelf het wiel uit te vinden!

Aangenaam vertoeven

We nodigen jou uit om dinsdag (13 juni) ook naar HypoTop te komen. Actief beheer draagt namelijk bij aan het klantvertrouwen en daarmee aan klantretentie. Klanten die doorlopend worden gemonitord en geïnformeerd hebben groter vertrouwen in jouw organisatie en komen dus vaker bij je terug. Het resultaat van actief beheer is een vaste inkomensstroom en tevreden klanten.

Laat je dinsdag vooral niet tegenhouden door de zomerse tempraturen. Binnen in het historische Fort Voordorp is het heerlijk koel en je hebt voldoende tijd om de zomer te beleven op het historische buitenterras in een prachtige groene omgeving.

Wij kijken er naar uit, jij ook?