Heb je een dringende vraag, wil je meer informatie over een bepaald product of wil je kennismaken met een partner van HypoTop? Doe dit dan direct en live op vier verschillende dagen tijdens HypoTop (10 t/m 28 mei).

Kom tijdens HypoTop direct en gemakkelijk in contact met één van onze partners via Zoom! Aan het begin van de online sessie stelt de partner eerst zichzelf voor en daarna kan je samen met maximaal dertig andere Client Officers al je vragen stellen aan de partner. Deze maand kun je de volgende vier partijen ontmoeten:

Dinsdag 11 mei – 11.30 uur: Even Zoomen met Nationale Waarborg
Ga deze dag in gesprek met het team van Nationale Waarborg.

Maandag 17 mei – 11.30 uur: Even zoomen met Centraal Beheer, Woonfonds, Syntrus Achmea en Attens
In gesprek met Ed de Vries en Jasper Koenraads. Zij willen graag weten wat jullie bezig houdt en wat jullie verwachten van geldverstrekkers. Ook gaan ze met jullie de vier hypotheekmerken bespreken en jullie uitleggen wat jullie kunnen verwachten van deze labels.

Dinsdag 18 mei – 11.30 uur: Even Zoomen met Argenta
Iné Cheung en Shalini Soekhai komen graag in contact met jou. Zij staan klaar om je vragen te beantwoorden. Bijvoorbeeld over het aanvraagproces en de communicatie met jouw klanten. En ze horen natuurlijk graag wat je nog meer nodig hebt om klanten te helpen.

Dinsdag 25 mei – 11.30 uur: Even Zoomen met Rabobank
Ga deze dag in gesprek met het team van Rabobank.

Meld je aan voor HypoTop 2021 en schrijf je in voor deze interactieve Zoom-sessies!