Jeroen Oversteegen, directeur van de Nationale Hypotheekbond, laat jou tijdens HypoTop zien en beleven hoe je met Live Events jouw meerwaarde kan laten zien.

Bestaande klanten zijn het grootste bezit van een financieel adviesbedrijf en ze verdienen de grootst mogelijke aandacht. Net als jij doorloopt elke relatie zijn eigen levensweg met daarin continu weer nieuwe gebeurtenissen die het leven een wending geven. Soms een prachtige wending, zoals bij het kopen van een huis, een nieuwe baan of de geboorte van een kind. Maar wat als een relatie zijn baan verliest of overlijdt en een gezin achterlaat?

Life events, positief of negatief, klein of groot, verwacht of onverwacht. Het zijn stuk voor stuk dé momenten waar jij je meerwaarde kan laten zien! Ga in gesprek en zorg dat je relaties zijn voorbereid op datgene wat komen gaat of speel in op de gebeurtenis die hun leven al heeft veranderd.

Thema Life Events

Deze masterclass valt onder het thema Life Events. Op HypoTop maak je een reis langs 6 thema’s waar je mee te maken krijgt tijdens de transitie naar de nieuwe functie van: Client Officer. De thema’s die je gedurende je reis met andere binnendienstmedewerkers (Schade/Hypotheken) aandoet tijdens HypoTop op 14 november in Spant! te Bussum zijn:

 • Life Events:
  Welke gebeurtenissen in het leven van de klant zijn aanleiding om in gesprek te gaan met een adviseur?
 • Oriëntatie:
  Op welke manieren kun je ervoor zorgen dat het advieskantoor en de medewerkers gevonden en gekozen worden door (potentiële) klanten?
 • Afspraak:
  Hoe zorg je ervoor dat klanten zich op hun gemak voelen en vertrouwen hebben in de dienstverlening van het advieskantoor?
 • Tevredenheid:
  Hoe zorg je ervoor dat klanten tevreden zijn over de dienstverlening en dit ook gaan delen met anderen?
 • Nazorg / Klantbeheer:
  Welke verantwoordelijkheden neem je om je bestaande klant actief en regelmatig te benaderen?

Bezoek HypoTop op 14 november

Hypotop is het jaarlijkse evenement voor de binnendienstmedewerker (Schade/Hypotheken) die vooruit wil. De kennis en vaardigheden die hier worden opgedaan zijn een eerste stap in de transformatie naar een binnendienst die samen met de adviseur een commercieel en winstgevend klantteam vormt. Hypotop wordt voor het eerst georganiseerd op donderdag 14 november in Spant te Bussum. Als lid van het Client Officer platform heb je gratis toegang tot dit inspirerende evenement. Ben je al lid, dan ontvang je binnenkort een mail waarmee je kenbaar kunt maken welke masterclasses je wilt bezoeken tijdens HypoTop.

Jeroen Oversteegen

Jeroen Oversteegen staat als directeur van de Nationale Hypotheekbond aan het roer van een toonaangevend automatiseringsbedrijf voor financieel dienstverleners. Hij is een innovator van het eerste uur. Met meer dan 20 jaar ervaring in de financiële dienstverlening weet hij zijn ideeën en zijn branchekennis met de nieuwste technieken te combineren tot zakelijke oplossingen. Met innoverende producten als het financiële klantportaal ‘UwKluis’ of de introductie van Looptijdrente draagt hij bij aan een toekomstbestendige financiële sector. Jeroen is door zijn duidelijke visie en mening veelgevraagd in menig forum, panel of tv- en radio discussie. Hij is elke dag met veel plezier bezig met de verbetering van de dienstverlening van zijn bedrijf.