In deze HypoTop-masterclass gaan we in op de kennis en vaardigheden die een Client Officer bezit en hoe deze omgezet kunnen worden in concrete resultaten.

Aan de hand van een casus laat Peter Wormskamp van Helder Beheerd zien hoe je een succesvolle actie kunt opzetten, uitvoeren en winstgevend kunt maken. Deze on demand masterclass (te bekijken van 10 t/m 28 mei) duurt 30 minuten.

Mogelijk gemaakt door: Lindenhaeghe

Meld je aan voor HypoTop 2021 en mis deze masterclass niet!

Peter Wormskamp
Eigenaar Helder Beheerd

Peter Wormskamp is sinds 1993 werkzaam in de financiële dienstverlening. Hij heeft diverse commerciële, adviserende en managementfuncties vervuld. Onder andere bij Nationale-Nederlanden, IG&H Management Consultants, Obvion en Rabobank.

Peter was één van de oprichters van de Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners. Momenteel is hij hier penningmeester.

Peter is samen met Dirk van Haarlem eigenaar van Helder Beheerd. Hier geeft hij invulling aan hetgeen hem drijft “het beter laten werken van organisaties en de mensen die er werken”. Dat doet hij door project- en interim-management, trainingen en presentaties.