Opleider Lindenhaeghe en Helder Beheerd verzorgen tijdens HypoTop samen de masterclass ‘Gecertificeerd Client Officer, een introductie’. Trainer Peter Wormskamp toont je hierin de highlights van de nieuwe opleiding Client Officer en je krijgt inzage in wat er nodig is om jezelf na deze training gecertificeerd Client Officer te mogen noemen.

De opleiding Client Officer van Lindenhaeghe staat voor de transformatie van een binnendienstmedewerker met veel administratieve taken tot de spin-in-het-web voor al het klantcontact. Inclusief een afsluitend examen en een certificaat. Peter Wormskamp is naast trainer ook directeur van Helder Beheerd, dat financieel dienstverleners helpt bij het verder verbeteren van de organisatie. Wormskamp begeleidt de opleiding Client Officer, die hij samen met Lindenhaeghe ontwikkelde.

Thema Oriëntatie

Deze masterclass valt onder het thema Oriëntatie. Op HypoTop maak je een reis langs 6 thema’s waar je mee te maken krijgt tijdens de transitie naar de nieuwe functie van: Client Officer. De thema’s die je gedurende je reis met andere binnendienstmedewerkers (Schade/Hypotheken) aandoet tijdens HypoTop op 14 november in Spant! te Bussum zijn:

 • Life Events:
  Welke gebeurtenissen in het leven van de klant zijn aanleiding om in gesprek te gaan met een adviseur?
 • Oriëntatie:
  Op welke manieren kun je ervoor zorgen dat het advieskantoor en de medewerkers gevonden en gekozen worden door (potentiële) klanten?
 • Afspraak:
  Hoe zorg je ervoor dat klanten zich op hun gemak voelen en vertrouwen hebben in de dienstverlening van het advieskantoor?
 • Tevredenheid:
  Hoe zorg je ervoor dat klanten tevreden zijn over de dienstverlening en dit ook gaan delen met anderen?
 • Nazorg / Klantbeheer:
  Welke verantwoordelijkheden neem je om je bestaande klant actief en regelmatig te benaderen?

Bezoek HypoTop op 14 november

Hypotop is het jaarlijkse evenement voor de binnendienstmedewerker (Schade/Hypotheken) die vooruit wil. De kennis en vaardigheden die hier worden opgedaan zijn een eerste stap in de transformatie naar een binnendienst die samen met de adviseur een commercieel en winstgevend klantteam vormt. Hypotop wordt voor het eerst georganiseerd op donderdag 14 november in Spant te Bussum. Als lid van het Client Officer platform heb je gratis toegang tot dit inspirerende evenement. Ben je al lid, dan ontvang je binnenkort een mail waarmee je kenbaar kunt maken welke masterclasses je wilt bezoeken tijdens HypoTop.

Peter Wormskamp

Peter Wormskamp is sinds 1993 werkzaam in de financiële dienstverlening. Hij heeft diverse commerciële, adviserende en managementfuncties vervuld. Onder andere bij Nationale-Nederlanden, IG&H Management Consultants, Obvion en Rabobank. Peter was één van de oprichters van de Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners (NVHP), waar hij momenteel de rol van penningmeester op zich heeft genomen. Samen met Dirk van Haarlem is hij eigenaar van Helder Beheerd.