De kans dat je in je werk te maken krijgt met een nieuwbouwwoning is groot. Om die reden willen we je tijdens HypoTop informeren over wat er specifiek bij een nieuwbouwwoning komt kijken.

Er wordt vaak gesproken over het oplossen van het huidige woningtekort. Dat zal betekenen dat een groot deel van de oplossing zit het bouwen van nieuwe woningen. Ook nu zijn er al grote plannen in heel Nederland. Wat komt er nu specifiek kijken bij een nieuwbouwwoning?

Tijdens deze on demand masterclass neemt Steven Oosterhoff van de Rabobank je mee in de volgende onderwerpen:

  • Het beeld is dat er te weinig nieuwbouw is, is dat zo? Waar zitten de plannen voor nieuwbouw?
  • Wat zijn specifieke onderdelen van het advies bij een nieuwbouwwoning?
  • Waar moet je op letten?
  • Hoe ziet bij Rabo de ondersteuning op dit onderwerp eruit?

Meld je aan voor HypoTop 2021 en mis deze masterclass niet!

Steven Oosterhoff
Salesmanager Wonen bij Rabobank Nederland

Steven Oosterhoff heeft een lange loopbaan binnen de Rabobank Organisatie. Hij heeft verschillende functies bekleed bij diverse lokale Rabobanken waaronder in Utrecht en Amsterdam. Hier was hij o.a. verantwoordelijk voor de advisering en verkoop van hypothecaire financieringen via de verschillende distributie kanalen. Naast de verkoop via de eigen lokale kantoren heeft hij ook intensief samengewerkt met het intermediair om de verkoop van hypotheken via dit kanaal verder te vergroten.

Sinds 2019 is Steven werkzaam als Salesmanager Wonen bij Rabobank Nederland. In zijn huidige rol is hij actief betrokken om de samenwerking met en de dienstverlening aan het intermediair verder te optimaliseren. Daarnaast is hij vanuit zijn rol op dit moment actief betrokken bij de opzet van een landelijk Nieuwbouwteam om een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan de enorme (maatschappelijke) uitdaging die er ligt op het gebied van de woningmarkt.